Yükleniyor...
play.pokebalta.com.tr
Click to copy IP
Yükleniyor...
discord.gg/Ejf7av8Q9d
Click to join
Türkiye'nin Pokémon Minecraft Sunucusu PokeBalta!
Pokémon'larını yakala, eğit ve Pixelmon dünyasında savaş! Türkiye'nin Pokémon Minecraft topluluğuna katıl.
Internet Explorer: Internet Explorer desteklenmiyor. Lütfen daha modern bir tarayıcı(Chrome,MS Edge veya Opera) ile giriş yapın.
koraidon ve miraidon spawnı
Akutovic VIP Eğitmen
3 Mesaj
0 Konu
Minecraft: Akutovic
yaklaşık 1 yıl önce
methansus:

zindana girmediğiniz o kadar belli ki kanka 2-3 anahtar ne 9 kere başarılı dönüş en az 10 anahtar kasmana olanak tanıyor

150kya zindana girip, tek bir parçayı kurucuya değiştirterek kasanlar vardı. Hatta zindanı açıp hemen ardından kapatıyorlardı bitirmiyorlardı. 

methansus Eğitmen
8 Mesaj
1 Konu
Minecraft: methansus
Discord: methan_5677
yaklaşık 1 yıl önce

peki bizler onlar mıyız kardeşim burda bize o lafı neden atıyorsun biz size anlatıyoruz ama şimdi gidip 150k olduysa bir iki kasa koraidon miraidon yaparız

methansus Eğitmen
8 Mesaj
1 Konu
Minecraft: methansus
Discord: methan_5677
yaklaşık 1 yıl önce

peki bizler onlar mıyız kardeşim burda bize o lafı neden atıyorsun biz size anlatıyoruz ama şimdi gidip 150k olduysa bir iki kasa koraidon miraidon yaparız

Akutovic VIP Eğitmen
3 Mesaj
0 Konu
yaklaşık 1 yıl önce
methansus:

Siz yaptınız demedim ki. Bu sizle alakalı bir şey değil öncelikle, swde 70 oyuncu bile olabiliyor aynı anda ve daha da fazla kayıtlı oyuncu var swde.

Böyle kolayca kasanlar varken ki legal olduğunu düşünmüyorum, daha sonrasında pahalılaştırmak etik değil. Sizin üzerinizden konuşulan bir şeymiş gibi algılamak da yanlış. Genel olarak herkes için mantıklısı bu bence. En azından ben böyle düşünüyorum.

Akutovic VIP Eğitmen
3 Mesaj
0 Konu
yaklaşık 1 yıl önce
methansus:

150kdan da açmışsınızdır, 400kdan açtığınız dönem için de bence ticket açarak para iadesi isteyebilirsiniz. En azından belki bu mağduriyetiniz için çözüm olabilir. Çok uzun süre boyunca 400k olmadı zaten, bence yardımcı olurlar.

methansus:

Siz yaptınız demedim ki. Bu sizle alakalı bir şey değil öncelikle, swde 70 oyuncu bile olabiliyor aynı anda ve daha da fazla kayıtlı oyuncu var swde.

Böyle kolayca kasanlar varken ki legal olduğunu düşünmüyorum, daha sonrasında pahalılaştırmak etik değil. Sizin üzerinizden konuşulan bir şeymiş gibi algılamak da yanlış. Genel olarak herkes için mantıklısı bu bence. En azından ben böyle düşünüyorum.