Yükleniyor...
play.pokebalta.com.tr
Click to copy IP
Yükleniyor...
discord.gg/Ejf7av8Q9d
Click to join
Türkiye'nin Pokémon Minecraft Sunucusu PokeBalta!
Pokémon'larını yakala, eğit ve Pixelmon dünyasında savaş! Türkiye'nin Pokémon Minecraft topluluğuna katıl.
Internet Explorer: Internet Explorer desteklenmiyor. Lütfen daha modern bir tarayıcı(Chrome,MS Edge veya Opera) ile giriş yapın.
Yeni Sezon Detayları: 1.21.1 Geçişi ve Haziran Sonu Açılışı!
Antaoanji Kurucu VIP
71 Mesaj
48 Konu
Minecraft: Antaoanji
Discord: antaoanji
2 ay önce

Herkese selam,

Lafı hiç uzatmadan yeni sezon teknik detaylarını ve durum güncellemesini paylaşıyorum. Bir aksilik olmazsa Haziran sonu açılıyoruz.

İşte bu sezon bizi bekleyen büyük değişiklikler:

• Altyapı Devrimi: Sunucuyu Java 21 altyapısına taşıdık. Minecraft 1.21.1 tabanında, minimum NeoForge 21.1.200 sürümüyle tamamen optimize ve akıcı bir deneyim sizi bekliyor.

• PokeBaltaCore Modu: En büyük yeniliklerimizden biri; artık hiçbir harici mod bağımlılığımız yok! Tamamen kendi geliştirdiğimiz PokeBaltaCore moduna geçiş yapıyoruz. İstediğimiz geliştirmeleri ve güncellemeleri kendi modumuz üzerinden ekleyeceğiz. Bu modu sizin kurmanıza tabii ki de gerek yok, tamamen sunucu taraflı.
  • Pixelmon Güncellemesi: Pixelmon 9.3.16 sürümüne geçiş yapıyoruz. 9. jenerasyon keyfi, yepyeni mekanikler ve baştan aşağı elden geçirilmiş dengelemeler aktif olacak.

• Geliştirme süreci: Sunucunun tek developerı olarak tüm geliştirmeleri artık yalnızca ben yürütüyorum. Arka planda her şeyin stabil olması için yoğun bir mesai harcıyorum. Yetiştirebilirsem açılışa kendi launcherımızı da sunmayı planlıyorum.

• Yetkili Kadrosu: Bu sezon kemik, tamamen oturmuş ve ne yaptığını bilen bir yetkili kadrosuyla karşınızda olacağız.

• Yenilenen Lobi: İlk adımı attığınız andan itibaren farkı hissedeceksiniz; lobimiz tamamen yenilendi ve sıfırdan tasarlandı!

Sizden ricam, Discord'daki ilgili kanaldan yeni sezon önerilerinizi iletmeyi unutmayın. Hepsini tek tek değerlendiriyorum.

Sunucudaki geliştirmelerden, PokeBaltaCore modülümüzden birkaç kare aşağıya bırakıyorum, bu ve bunun gibi daha fazlası sunucumuzda mevcut:

Son düzenleme: 2 ay önce
x 1